Vacatures techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek? Als uitzendkracht, in vaste dienst, als zzp’er of gedetacheerd: bij Syntec vind je de meest uitdagende projecten door heel Nederland. Bekijk onze vacatures en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers is er bijna altijd wel een mooie klus te vinden bij jou in de buurt.

  • Geen cv nodig!
  • Wij helpen je met de juiste opleidingen
  • Altijd mooie uitdagingen

Niet bang voor vieze handen

Al sinds 2005 ondersteunen wij opdrachtgevers bij het vinden van technisch personeel. We zijn vooral gespecialiseerd in de werktuigbouw. Er zijn regelmatig vacatures in de petrochemische sector, maar ook in de luxe scheepsbouw. Daarnaast kun je via Syntec regelmatig aan de slag in de wereld van zware constructiebouw of procesinstallaties in de voedingsmiddelenindustrie.

Onze banen in de techniek

Sorry, wij hebben geen vacatures gevonden op dit moment.

Bekijk alle vacatures
Dave Bosgraaf Opzoek naar een baan in de techniek? Ik help je graag!

Jouw ervaring telt!

Bij ons zijn er geen keiharde eisen als je aan het werk wilt in de techniek. Enige ervaring is vaak wel handig, en dan is er ontzettend veel mogelijk. Bovendien helpen wij je bij het verkrijgen van de juiste certificaten voor je droombaan in de techniek! Schrijf je in, praat met ons en dan kijken we samen wat er allemaal kan!

Waarom Syntec?

Bij Syntec combineren we persoonlijk contact met een groot landelijk netwerk, en dat heeft twee grote voordelen. Dankzij ons netwerk hebben we bijna altijd wel een mooie uitdaging voor je, wat voor dienstverband je ook zoekt. Maar nog veel belangrijker: bij ons zijn de lijnen erg kort. Onze accountmanagers hebben rechtstreeks contact met jou en opdrachtgevers, kennen de situatie en je wensen en zorgen daardoor altijd voor de beste match. Je bent geen nummer maar een mens, en je belandt bij ons nooit tussen wal en schip.