Vaste baan in techniek of zorg & welzijn

Zoek je een vaste baan in de sector techniek of zorg & welzijn, maar vind je het lastig om een goede sollicitatiebrief of cv te schrijven, of heb je er simpelweg geen tijd voor? Bij Syntec vind je vaste banen bij interessante opdrachtgevers in heel Nederland. Bekijk direct het aanbod of schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Voordelen van een vaste baan via Syntec

Er kunnen allerlei redenen zijn dat je op zoek bent naar een vaste baan in de techniek of zorg & welzijn. Wat de reden ook is: jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar het schrijven van sollicitatiebrieven en maken van een cv kost veel tijd en is bovendien vaak een vervelende klus. Kies je ervoor om samen met Syntec een nieuwe vaste baan te zoeken, dan is dat gelukkig niet nodig.

Bovendien hebben we niet alleen een groot netwerk van opdrachtgevers die vaste krachten zoeken, we kennen ook de juiste ingangen bij deze bedrijven. Je komt dus niet op een grote stapel met andere sollicitanten, maar wordt direct aangeboden op de juiste plek. Dat maakt de kans groter dat je aangenomen wordt.

Waarom Syntec?

Naast het feit dat je profiteert van ons grote netwerk en de goede band met opdrachtgevers, kun je er bij Syntec ook van op aan dat we jouw belang voorop stellen. In het zoekproces zijn we persoonlijk betrokken en doen we ons best voor jou de vaste baan te vinden die het beste bij je past. Ook als je een tijdje in dienst bent, checken we nog of je het naar je zin hebt.

Ik wil een vaste baan in de techniek of zorg & welzijn

Ben je overtuigd van onze aanpak? Bekijk dan direct de vacatures. Zit er niets voor je tussen, schrijf je dan in. We gaan dan voor je op zoek en laten je het weten als we je nieuwe baan gevonden hebben!

Ontvang vacatures direct in je mailbox