Bemiddeling voor zzp in Techniek en Zorg & welzijn

Ben jij zzp’er in de sector techniek of zorg & welzijn? En wil je de meest uitdagende klussen, zonder het gedoe van het zoeken en onderhandelen? Dan ben je bij Syntec aan het juiste adres! Wij nemen je al het vervelende werk uit handen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Zo werkt bemiddeling zzp via Syntec

Werken als zzp’er in de wereld van techniek of de zorg heeft veel voordelen: je hebt onder andere veel vrijheid en kunt zelf bepalen welke klussen je wel of niet wilt aannemen. Aan de andere kant: het zoeken naar klussen, onderhandelen over je tarieven, andere contractvoorwaarden en het regelen van je facturen is iets wat je liever niet doet.

Meld je je als zzp’er aan voor bemiddeling via Syntec, dan hebben we eigenlijk alleen informatie over je achtergrond, voorkeuren en beschikbaarheid nodig. Vervolgens kijken wij naar mogelijke opdrachten in ons uitgebreide netwerk en bieden je 1 of meerdere opdrachten aan. Zit er iets voor je bij, dan verzorgen wij een directe overeenkomst met de opdrachtgever voor je.

Wij werken al samen met

Ondersteuning bij het hele proces

Naast het vinden van opdrachten ondersteunen we jou als zzp’er in de techniek of zorg ook op andere manieren. Bijvoorbeeld bij het onderhandelen over je tarief en het betaald krijgen van je facturen. We adviseren je graag over allerlei contractvoorwaarden waar je op moet letten, zoals de betaaltermijn. Meestal krijgen wij dankzij onze goede relatie met opdrachtgevers bovendien een kortere betaaltermijn voor elkaar.

Bemiddeling voor zzp’ers is een gratis dienst. Dat wil zeggen: opdrachtgevers betalen ons een fee bij een succesvolle match. Jij kunt dus gratis en vrijblijvend gebruikmaken van onze bemiddeling!

Waarom bemiddeling via Syntec?

De vier grootste voordelen als je kiest voor bemiddeling via Syntec:

  • Uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in techniek en zorg
  • Gratis bemiddeling en ondersteuning in het hele proces
  • Uitdagende klussen voor zzp’ers, zonder rompslomp
  • NBBU-keurmerk zzp-bemiddeling

Ik zoek zzp-bemiddeling!

Wil jij als zzp’er aan de slag en de bemiddeling aan Syntec overlaten? Bekijk dan direct de openstaande projecten en opdrachten. Zit er niets voor je tussen, bel ons dan op 050 520 09 90 om de mogelijkheden te bespreken.

Ontvang vacatures direct in je mailbox