Professionals in de techniek en zorg

Naast allerlei uitdagingen voor vakkrachten die graag met hun handen werken, bemiddelt Syntec ook bij projecten in het midden en hoger kader in de sectoren techniek en zorg & welzijn. Denk bijvoorbeeld aan een functie als werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider of manager. Bekijk ons uitgebreide aanbod vacatures en vind jouw volgende project.

  • Goede match dankzij inzicht in kwaliteit en competenties
  • De mogelijkheid om met je eigen team te werken
  • Beschikken over groot landelijk netwerk
  • Projecten op mbo- en hbo-denkniveau

Persoonlijke aanpak voor perfecte match

Een belangrijk aspect van Syntec Professionals is dat we verder kijken dan alleen een cv. Juist als je in het midden en hoge kader aan het werk bent, is het belangrijk dat je als mens past bij de organisatie waar je aan de slag gaat. Daarom willen we graag de persoon achter de functie leren kennen en investeren we daarin. Dat kan op allerlei manieren. Persoonlijke gesprekken over je kwaliteiten en eigenschappen staan centraal. Soms gebruiken we, als jij dat ook wilt, tests om meer te weten te komen. Naast dat dit bijdraagt aan een goede match, kom je ook meer over jezelf te weten, en dat kan nooit kwaad.

Aan de andere kant doen we hetzelfde bij de organisaties waar we mee samenwerken, zodat we ook precies weten op welke plek je terecht zou kunnen komen. Alles voor de perfecte match, daar gaan we voor!

Onze banen voor professionals

Sorry, wij hebben geen vacatures gevonden op dit moment.

Bekijk alle vacatures
Team Professionals Opzoek naar een baan als professional neem dan direct contact op met ons op!

Detachering,
vaste baan of zzp’er

Dankzij ons grote landelijke netwerk hebben we door heel Nederland mooie uitdagingen in het midden en hoge kader, in de techniek, zorg & welzijn of andere sectoren. Je kunt bij ons terecht als je een vaste baan zoekt, maar we bemiddelen ook als je liever als zzp’er werkt.
We hebben doorlopend een mooi aanbod van functies die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Welke vorm van samenwerking we ook aangaan: het is altijd perfect op maat!

Waarom Syntec?

Syntec Professionals is een groeiende tak binnen de Syntec Groep. Je profiteert van Syntec als stabiele partner, hetzelfde landelijke netwerk en dezelfde beschikbare kennis. En ook bij Syntec Professionals staat persoonlijke aandacht op de allerhoogste trede. Jouw wensen en eisen staan centraal, en wij zetten al onze kennis, kunde en vaardigheden in om de mooiste opdrachtgever voor je te vinden. We investeren maximaal in het verkrijgen van inzicht in jou als mens, niet als nummer. Bovendien krijg je bij Syntec Professionals de kans om je eigen team samen te stellen, om zo projecten succesvol te realiseren.

Gaan we samen op zoek naar jouw volgende uitdaging? Bekijk de vacatures, bel ons op 050 520 09 90 of schrijf je in als er op dit moment niks voor je tussen zit.