Detachering voor sectoren techniek en zorg & welzijn

Zoek je een uitdagende klus in de wereld van techniek of zorg & welzijn? Laat je detacheren via Syntec! Profiteer van meer zekerheid dan een uitzendcontract, gecombineerd met de flexibiliteit van projectmatig werk.

De voordelen van detacheren

Een vaste baan geeft veel stabiliteit, maar kan soms ook voor verveling zorgen. Aan de andere kant kan het leven als uitzendkracht of zzp’er je misschien wat te onzeker zijn. Kies je voor detacheren, dan heb je de zekerheid dat je voor een vaststaande periode aan een project kunt werken. Na zo’n project staat er, als je wilt, bovendien direct een ander project voor je klaar. Zo doe je veel ervaring op bij verschillende bedrijven en kom je in aanraking met verschillende werkwijzen, wat allemaal bijdraagt aan je ontwikkeling.

Wij werken al samen met

Voor wie is detacheren?

Veel van onze opdrachtgevers geven de voorkeur aan detachering als het gaat om functies in het midden en hoge kader, zowel in de technieksector als de zorgsector. Heb jij ervaring in een van deze sectoren, in het midden of hoge kader, en lijkt het je interessant om bij veel verschillende bedrijven projecten te draaien? Dan is het een uitstekende optie om je te laten detacheren via Syntec.

Waarom detacheren via Syntec?

Detacheren kan via verschillende organisaties. Waarom zou je voor Syntec kiezen?

Ten eerste omdat we veel persoonlijke aandacht voor onze mensen hebben, waardoor we elkaar goed leren kennen en je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarnaast hebben we een groot landelijk netwerk, dus is er bijna altijd wel een geschikte opdracht in de buurt. Je bent bij ons geen nummertje, maar we hebben veel persoonlijk contact om samen jouw loopbaan verder te ontwikkelen. We ontdekken samen waar je goed in bent en waar de kansen liggen om de volgende stap te zetten in je carrière.

Daarnaast zijn we echte aanpakkers: we geloven heilig in de kracht van gewoon doen. Bij ons dus geen valse beloftes of loze praatjes. We zeggen waar het op staat en doen wat we beloven.

Detacheren past bij mij!

Word je enthousiast van de mogelijkheden van detacheren? Schrijf je dan direct in of bekijk de vacatures!

Ontvang vacatures direct in je mailbox