Vacatures in Assen

Verken de charme en veelzijdigheid van werken in Assen, en laat Syntec.nl je gids zijn naar de perfecte baan in deze gastvrije en groene stad.

  • Geen opleiding? Wij helpen je!
  • Geen CV nodig
  • Beste banen

Onze banen in Assen

Servicemonteur / Keurmeester

  • Assen
  • Productie / industrie, Technisch / bouw

SERVICE MONTEUR / KEURMEESTER Ben jij een servicegerichte professional met ervaring in het onderhouden, keuren en kalibreren van lasmaterieel/-machines? Heb je een passie voor het oplossen van technische problemen en het leveren van uitstekende service aan klanten? Dan is deze functie als Service Monteur / Keurmeester iets voor jou! Functieomschrijving: Als Service Monteur / Keurmeester, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse service gerelateerde taken, zowel op locatie bij de klant als intern. Jouw taken omvatten onder andere: Onderhouden, keuren en kalibreren van lasmachines op locatie bij de klant en in-house. Uitvoeren van reparaties aan las- en snijapparatuur, zowel mechanisch als elektronisch. Verhelpen van storingen aan las- en snijapparatuur en het bieden van technische ondersteuning aan klanten. Als keurmeester zelfstandig uitvoeren van keuringen aan arbeidsmiddelen volgens NEN 3140. Zorgen voor een nauwkeurige administratie van uitgevoerde werkzaamheden en rapporteren van bevindingen aan de betrokken partijen. Functievereisten: Aantoonbare ervaring in het onderhouden, keuren en/of kalibreren van elektrische arbeidsmiddelen. Certificaten op het gebied van NEN 3140 zijn een pré. Kennis van mechanische en elektronische reparaties aan las- en snijapparatuur is een pré. Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en een klantgerichte instelling. In het bezit van een rijbewijs B. Flexibiliteit om zowel op locatie bij klanten als intern te werken. Aanbod: Een uitdagende functie met gevarieerde werkzaamheden binnen een dynamische werkomgeving. Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Servicebus van de zaak. Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Sollicitatie: Heb je interesse in deze afwisselende rol als Service Monteur / Keurmeester? Stuur dan je CV naar romke@syntec.nl of neem telefonisch contact op met Romke Barske via 06-82 78 63 52 voor meer informatie.

Werken in Assen

Bij Syntec zijn we goed bekend met de unieke kansen die de arbeidsmarkt in Assen biedt. Als een ervaren uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg, techniek en voor professionals, zetten we ons in om jou te koppelen aan een baan die naadloos aansluit bij jouw vaardigheden en ambities, en bieden we je kansen om je carrière uit te bouwen. Ons toegewijde team biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning, van het vinden van de perfecte functie tot het doorlopen van het sollicitatieproces, zodat je met vertrouwen jouw volgende professionele stap in Assen kunt zetten.

 

Team Professionals

Staat je baan er niet tussen?

06 16 00 60 77 info@syntec.nl

Werken bij
prachtige bedrijven

Kom werken bij de mooiste bedrijven van Nederland. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan.

Inschrijven
binnen 5 minuten.

We hebben geen stapels gegevens nodig als je je wilt inschrijven. Sterker nog: het invullen van het inschrijfformulier hoeft nog geen 5 minuten te duren!

Ontvang vacatures direct in je mailbox