Uitzendbaan in de
techniek of zorg & welzijn

Een uitzendbaan heeft allerlei voordelen: je bent erg flexibel, hebt vaak keuze uit verschillende opdrachten en bovendien is het erg gemakkelijk: je hoeft soms niet eens te solliciteren! Bovendien zijn er verder maar weinig verschillen met een vast dienstverband als het gaat om bijvoorbeeld de beloning en rechten die je hebt. Bekijk direct de uitzendbanen die er nu zijn, of schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Voordelen van uitzenden via Syntec

Kies je voor uitzenden via Syntec, dan weet je zeker dat je profiteert van een groot netwerk, boordevol uitdagende uitzendklussen. Of je nu in de techniek aan de slag wilt of in de zorg: er is altijd een mooi project in de buurt waar je op korte termijn kunt starten. Dankzij onze uitstekende relaties met opdrachtgevers weten we bovendien precies bij wie we moeten aankloppen, zodat je niet onderop een oneindige stapel sollicitaties terechtkomt.

Voor veel van onze opdrachtgevers is een uitzendbaan een opstap naar een vast dienstverband. Dankzij deze constructie is er genoeg tijd en ruimte om elkaar te leren kennen. Daarna kan de mogelijkheid van een vaste baan verkend worden, als jij en opdrachtgever dat allebei zien zitten. Hou jij liever je flexibiliteit, dan is dat natuurlijk ook geen probleem! Dankzij de verbeterde regelgeving heb je onder andere recht op dezelfde beloning als mensen in vaste dienst, en profiteer je bijvoorbeeld ook van cao-verhogingen.

Ik wil een uitzendbaan in de techniek of zorg & welzijn

Past onze werkwijze bij je? Bekijk dan gelijk de vacatures voor uitzendkrachten die we hebben. Zit er niets voor je tussen, dan is er ook niets aan de hand: schrijf je in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Ontvang vacatures direct in je mailbox