Vacatures zorg

Ben jij op zoek naar een uitdaging in de sector zorg & welzijn? Bij Syntec zijn er allerlei mogelijkheden om in de zorg te werken: als uitzendkracht, gedetacheerd of in vaste dienst. Of je nu een student bent op zoek naar een bijbaan, of als herintreder de arbeidsmarkt weer wilt betreden: met onze persoonlijke aanpak helpen we je snel op weg!

  • Van bijbaantje tot vast contract
  • Profiteer van onze persoonlijke aanpak
  • Voor iedereen een uitdaging op maat

Handen uit de mouwen

Werken in de zorgsector valt op door het uiteenlopende aanbod van mogelijkheden. Regelmatig helpen we studenten aan een bijbaan in de zorg, met in het bijzonder studenten Geneeskunde die de geleerde theorie in de praktijk willen brengen. Maar ook herintreders vinden via Syntec de uitdaging die bij ze past. Dat geldt ook voor iedereen die al in de zorg werkt en een andere baan zoekt, en voor iedereen die nog niet in de zorgsector werkt, maar dat wel ziet zitten. Ook als starter op de arbeidsmarkt of als je net bent afgestudeerd aan het mbo, hbo of wo kun je bij ons terecht. Van verpleegkundige tot archivist, en van laborant tot receptionist: bij Syntec vind je het allemaal.

Onze banen in de zorg

Onderzoek Verpleegkundige Groningen

  • Groningen
  • Zorg / welzijn

Heb jij een verpleegkundige opleiding op MBO/HBO niveau, een opleiding tot doktersassistent of volg je momenteel deze (of een andere medisch aansluitende) studie en heb jij interesse in de medische onderzoekswereld? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg? Bij onze opdrachtgever ga je in een ontspannen en informele sfeer meewerken aan een goede zaak: de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Als Onderzoeksverpleegkundige kom je te werken in een team van verpleegkundigen. Je begeleidt deelnemers aan de verschillende geneesmiddelenonderzoeken en verricht daarvoor een breed scala aan onderzoekshandelingen (ECG's, vitale functies en bloedafnames). Je gegevens en bevindingen leg je vast. Je werkt in teamverband nauw samen met collega's binnen een multisisciplinaire organisatie. Bij voorkeur zoeken wij iemand die op korte termijn beschikbaar is. Het gaat om een functie voor minimaal 16-20 uur per week met diensten op wisselende tijdstippen, voornamelijk dag diensten. De mogelijkheid om fulltime te werken is er ook. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die 20 tot 40 per week beschikbaar is, echter zijn ook (geneeskunde) studenten voor 16 tot 20 uur in de week geschikt.  **Functie eisen:** * Je hebt een afgeronde opleiding Dokterassistente BOL, Verpleegkundige-A, MBO-V of HBO-V of volgt deze (of een andere medische) studie en hebt interesse in het begeleiden van deelnemers aan een geneesmiddelenonderzoek, een diploma is dus niet verplicht. * Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan met klinisch wetenschappelijk onderzoek; * Bij voorkeur kennis en/of ervaring met GCP (Good Clinical Practice) en venapunctie * Je bent snel of direct beschikbaar; * Je bent klantgericht, nauwkeurig, communicatief vaardig en flexibel; * Je woont in of nabij de stad Groningen **Wat bieden wij:** * Een salaris vanaf €15,- bruto per uur * Een functie van 16 tot 40 uur per week * Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden * Een enthousiast en dynamisch team in een goede werksfeer * Opleiding- en trainingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen * Mooie toeslagen op jouw bruto salaris, opbouwen van vakantiegeld en een goede pensioensregeling Kortom ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een jong en dynamisch bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gaudi Ike via: +31631626963

Gaudi Ike Opzoek naar een baan in de zorg? Ik help je graag!

Is de zorg iets voor jou?

Omdat er zo veel verschillende functies in de zorg zijn, kunnen we in algemene zin niets zeggen over de eisen waar je aan moet voldoen. Voor een laborant zijn de eisen totaal anders dan voor een administratief medewerker. Affiniteit met de zorgsector is natuurlijk wel een voordeel, en verder geldt dat je de eisen het beste per vacature kunt bekijken. Heb je er vragen over, dan helpen we je daar natuurlijk graag mee!

Waarom Syntec?

Omdat we persoonlijk contact ontzettend belangrijk vinden. Tijdens je carrière via Syntec heb je altijd contact met dezelfde persoon, die ook op de hoogte is van jouw situatie, wensen en eisen. Hierdoor kunnen we beloven dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen, en kunnen we die belofte ook waarmaken.