Vacatures Groningen

Kom erachter hoe leuk werken in Groningen kan zijn, en laat Syntec je helpen om die geweldige baan in deze levendige stad te scoren.

  • Geen opleiding? Wij helpen je!
  • Geen CV nodig
  • Beste banen

Onze banen in Groningen

Onderzoek Verpleegkundige Groningen

  • Groningen
  • Zorg / welzijn

Heb jij een verpleegkundige opleiding op MBO/HBO niveau, een opleiding tot doktersassistent of volg je momenteel deze (of een andere medisch aansluitende) studie en heb jij interesse in de medische onderzoekswereld? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg? Bij onze opdrachtgever ga je in een ontspannen en informele sfeer meewerken aan een goede zaak: de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Als Onderzoeksverpleegkundige kom je te werken in een team van verpleegkundigen. Je begeleidt deelnemers aan de verschillende geneesmiddelenonderzoeken en verricht daarvoor een breed scala aan onderzoekshandelingen (ECG's, vitale functies en bloedafnames). Je gegevens en bevindingen leg je vast. Je werkt in teamverband nauw samen met collega's binnen een multisisciplinaire organisatie. Bij voorkeur zoeken wij iemand die op korte termijn beschikbaar is. Het gaat om een functie voor minimaal 16-20 uur per week met diensten op wisselende tijdstippen, voornamelijk dag diensten. De mogelijkheid om fulltime te werken is er ook. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die 20 tot 40 per week beschikbaar is, echter zijn ook (geneeskunde) studenten voor 16 tot 20 uur in de week geschikt.  **Functie eisen:** * Je hebt een afgeronde opleiding Dokterassistente BOL, Verpleegkundige-A, MBO-V of HBO-V of volgt deze (of een andere medische) studie en hebt interesse in het begeleiden van deelnemers aan een geneesmiddelenonderzoek, een diploma is dus niet verplicht. * Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan met klinisch wetenschappelijk onderzoek; * Bij voorkeur kennis en/of ervaring met GCP (Good Clinical Practice) en venapunctie * Je bent snel of direct beschikbaar; * Je bent klantgericht, nauwkeurig, communicatief vaardig en flexibel; * Je woont in of nabij de stad Groningen **Wat bieden wij:** * Een salaris vanaf €15,- bruto per uur * Een functie van 16 tot 40 uur per week * Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden * Een enthousiast en dynamisch team in een goede werksfeer * Opleiding- en trainingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen * Mooie toeslagen op jouw bruto salaris, opbouwen van vakantiegeld en een goede pensioensregeling Kortom ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een jong en dynamisch bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gaudi Ike via: +31631626963

Mechanisch Monteur

  • Groningen
  • Technisch / bouw

Wij zijn voor diverse vaste klanten in Drenthe, Groningen en Overijssel zijn wij continu op zoek naar mechanische monteurs met werkervaring in de petrochemische industrie. Je bent verantwoordelijk voor het vervangen, onderhouden, repareren, in bedrijfstellen en installeren van draaiende onderdelen van machines, zoals pompen, ventilatoren, afsluiters, mixers en kleppen. Het betreft meestal complexe technische installaties en werktuigbouwkundige constructies.

Werken in het noorden

Bij Syntec snappen we helemaal wat voor kansen en uitdagingen er liggen in Groningen. Als jouw betrouwbare uitzendbureau voor banen in de zorg, techniek en andere professionele velden, staan we klaar om je te helpen een baan te vinden die echt bij je past en waar je blij van wordt. We willen ook dat je groeit en het naar je zin hebt in je werk. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je door alles heen te loodsen, van het vinden van die ene leuke baan tot het solliciteren, zodat je vol vertrouwen je volgende stap in het bruisende Groningen kunt zetten.

Bas Hermse Financieel Administrateur

Staat je baan er niet tussen?

06 - 82 99 45 77 bas@syntec.nl

Werken bij de
mooiste bedrijven.

Kom werken bij de mooiste bedrijven van Nederland. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan.

Inschrijven
binnen 5 minuten.

We hebben geen stapels gegevens nodig als je je wilt inschrijven. Sterker nog: het invullen van het inschrijfformulier hoeft nog geen 5 minuten te duren!

Ontvang vacatures direct in je mailbox