Geen categorie

De passie van Peter, vestigingsmanager bij Syntec

De passie van Peter, vestigingsmanager bij Syntec

Hallo! Ik ben Peter, vestigingsmanager bij Syntec in Groningen. Wij zijn op zoek naar een ervaren en ambitieuze accountmanager die net als ik en al mijn collega’s een passie heeft voor techniek en daarom wil ik je  graag in het kort vertellen hoe het is om bij Syntec te werken.

Werken bij Syntec betekent dat je voor de uitvoering van het bedrijfs- en vestigingsplan veel ruimte krijgt om de touwtjes in handen te nemen en zelf regie te voeren over je eigen werkdag.

Syntec is namelijk nét even anders dan andere uitzendbureaus. Bij ons lopen de managers bijvoorbeeld niet in driedelig pak over de werkvloer en praten we ook niet de hele dag in allerlei vreemde Engelse modetermen. Want dat hoeft helemaal niet.

Bij Syntec geloven we namelijk in de kracht van gewoon doen. We werken hard voor ons succes en zijn daar ook heel succesvol in. Net als onze flexkrachten, net als onze klanten.

Onze uitdaging zorgt voor de verbinding met onze flexkrachten en klanten

Bij Syntec bemiddelen we tussen vakmensen, professionals en bedrijven in de werktuigbouw, E&I en bouw. De juiste man of vrouw op de juiste werkplek in de juiste functie: dat is onze uitdaging. Dat kan alleen als je elkaar goed kent. Want als je elkaar kent, dan weet je hoe je elkaar het beste aanvult. Het telkens weer aangaan van deze uitdaging is de basis voor de verbinding met onze flexkrachten en klanten.

Wat mij persoonlijk aanspreekt aan het werken bij Syntec?

Dat we als team samen aan het roer van een platte organisatie staan en samen werken aan uitdagende bemiddelingsopdrachten en projecten. Dat we onze flexkrachten niet zien als een nummer aan een loket, maar dat we zorgen voor een eerlijke beloning en loopbaanontwikkeling. En dat we tevreden klanten hebben. Dat komt doordat we weten wat we doen en doen wat we beloven.

Als accountmanager ben jij binnen één van onze vestigingen de verbindende factor tussen de klant en de planner-recruiters. Dat betekent dat ik elke dag bezig bent om klanten om afspraken te maken, die uit te zetten binnen óf buiten je eigen vestiging en de uitvoering te borgen. Dat vraagt om een goede combinatie van communicatie, planning, samenwerking en improvisatie. Daarom levert het ons elke dag veel voldoening op als alle puzzelstukjes op de juiste plek komen.

Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt bovenstaand verhaal jou aan? En heb jij ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in de sales of marketing? Lees dan nog even verder.

Syntec is voor de vestiging in Leeuwarden namelijk op zoek naar een nieuwe collega voor de functie accountmanager. We zoeken iemand met ambitie die een goed gevulde rugzak aan ervaring meeneemt en de vestiging in commercieel opzicht verder kan brengen.

Ervaring in de uitzendbranche is bij deze vacature een pré, maar het belangrijkste is dat je de juiste drive hebt. Spreekt dit je aan? Lees dan meer over deze vacature via deze link of bel voor meer informatie met vestigingsmanager Ritske Venema van de vestiging Leeuwarden  op 058 30 31 090.

Peter Matahelumual
Vestigingsmanager Syntec

Schrijf je nu in

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, rtf, ods, otf, pdf.

Vacature alert