Bemiddeling kan alleen als je elkaar persoonlijk kent

Anders, maar hoe dan? Bijvoorbeeld doordat we bij jou thuis langskomen om elkaar persoonlijk te leren kennen. Een kennismaking is in onze ogen meer dan een kort gesprek op kantoor. Wij willen weten wie jij bent, wat jouw sterke punten zijn en waar je gelukkig van wordt én waar je dat niet van wordt. En jij wilt waarschijnlijk ook weten wat wij te bieden hebben, zowel qua werkgevers als arbeidsvoorwaarden. Wij betalen jou net zoveel als in de cao voor jouw sector is afgesproken, inclusief de secundaire voorwaarden. En uiteraard betalen we jouw salaris altijd op tijd.

Geen baan, maar een toekomstplan

Wij zijn ronduit anders, omdat we willen dat jij gezond van je pensioen kunt genieten. Daarom bieden wij jou vakgerichte scholing. Zodat je op de hoogte bent van de nieuwste technieken en niet tot je pensioen zwaar werk hoeft te doen. Een toekomstplan is bij ons geen uitzondering. Net zoals een carrièreswitch dat ook niet is.

Afspraak is afspraak, geen uitzondering

Wij zijn ronduit anders omdat we werkopdrachten en afspraken altijd zwart op wit zetten. Zo kunnen we elkaar er aan houden. En als er toch onduidelijkheden of problemen ontstaan – het blijft toch mensenwerk– dan lossen we die altijd op binnen één week. Daar mag je ons aan houden.

Een eerlijke vergoeding voor het werk

Wij zijn ronduit anders, omdat de inlenersbeloning en cao’s er niet voor niets zijn. Wij betalen waar je recht op hebt. Je inzet en motivatie wordt door ons evenzeer gewaardeerd als kennis en ervaring.

De kracht van gewoon doen

Wij zijn ronduit anders, omdat we ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn. Zowel ’s avonds als in het weekend. Als u als werkgever met spoed een werknemer nodig hebt, dan kunnen wij in één oogopslag zien of we vakmensen voor u beschikbaar hebben. En als dat niet direct lukt, zijn we daar open en eerlijk over. Uiteraard kunnen we wel proactief voor u op zoek gaan. Gewoon doen is dan ook onze kracht. Net zoals we beloven wat we doen en doen wat we beloven.

Laura Nienhuis is allround storingsmonteur

Niet eenmalig, maar langdurige samenwerking

Wij zijn ronduit anders, omdat we niet eenmalig maar langdurig met jou willen samenwerken. Samen staan we aan het roer van jouw loopbaan en denken we met je mee hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt ontplooien. En ook voor opdrachtgevers willen we meer zijn dan een bedrijf dat ‘even een week iemand aanlevert’. Samen met u willen we kijken waar uw bedrijf behoefte aan heeft hoe wij proactief naar de juiste mensen voor u kunnen zoeken.

Bel direct 06-82090039

Kies
regio

Kaart
Dave Bosgraaf

Accountmanager

Bel direct 050-5200990

Kies
regio

Kaart

Syntec Groningen

De bakermat van Syntec ligt in Groningen. Sinds 2005 leveren wij vanuit Groningen flexibele vakkrachten en professionals in met name de sector werktuigbouw (WTB). In dit vakgebied heeft Syntec een vaste kern opgebouwd aan klanten en kandidaten.

Daarnaast focust Syntec Groningen zich sinds een aantal jaren ook op de E&I. Door gedegen werving, selectie en opleidingstrajecten bouwen we ook in deze sectoren aan een vaste kern met klanten en flexibele vakkrachten en professionals.

Ons jonge, toegewijde én ervaren team van medewerkers bedient klanten die met name werkzaamheden uitvoeren in de regio’s Groningen, Drenthe, Friesland, Noord-Holland en Overijssel.
Rick van der Struik

Loonadministratie

Ankie Mengerink

Officemanager / P&O

Maarten van Buuren

Hoofd administratie

Bas Hermse

Administratief medewerker salarisverwerking en ZZP facturatie

Hedde Jan Paulusma

Directeur

Martijn van Kesteren

Teamleider

Taco Offringa

Accountmanager

Jorrit de Boer

Accountmanager

Peter Kruger

Accountmanager

Schrijf je nu in

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, rtf, ods, otf, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Vacature alert