Laatste wijziging: 19 maart 2020

Alle vestigingen van Syntec zijn vooralsnog gewoon geopend, maar zijn minimaal bezet.

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie over onze dienstverlening en eventueel gewijzigde openingstijden.

Sinds de regering donderdag 12 maart maatregelen aankondigde om het coronavirus binnen de perken te houden, leeft Nederland in een nieuwe realiteit. Een realiteit waarbij veel werk is weggevallen bij onze klanten en onzekerheden en vragen bij onze medewerkers en ZZP’ers zijn ontstaan.

Met deze vragen kunnen we je helpen

We proberen je in deze tijden zo goed mogelijk te ondersteunen. Syntec blijft gewoon beschikbaar en bereikbaar. Waar kunnen we je mee helpen? Je kunt bij ons terecht met vragen over of hulp bij:

  • Het wegvallen van werk en mogelijkheden voor tijdelijke andere en passende werkzaamheden;
  • Het aanvragen van een uitkering voor medewerkers die op uitzendbasis voor ons werken of van een aanvulling via de bijstand voor ZZP’ers zolang er nog geen vervangend en passend werk is;
  • Opnemen van verlofuren;
  • Wat te doen bij ziekte of vermoeden van coronaklachten met betrekking tot jezelf of in directe kring;

Neem contact op met één van onze medewerkers van een vestiging bij jou in de buurt. Klik hier voor de contactgegevens.

Baan kwijt geraakt?

Ben je je baan door deze situatie kwijtgeraakt of zal dit binnenkort gaan gebeuren dan helpen wij je graag bij het vinden van ander werk! Als het nodig is om scholing te volgen om sneller weer aan de slag te kunnen, dan kunnen je helpen om de kosten grotendeels door UWV vergoed te krijgen en om de scholing op de kortst mogelijke termijn voor je te organiseren. Mocht het UWV te weinig vergoeden dan kun je van ons ook een voorschot krijgen op de CAO gebonden scholingsbijdrage. Meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers om je te informeren naar jouw mogelijkheden.

Personeel nodig?

Als werkgever moet je altijd voorbereid zijn op het invullen van gaten die vallen naar aanleiding ziekte. Echter is deze extreme situatie kunt u ineens geconfronteerd worden met extreem hoog ziekteverzuim of preventieve afwezigheid van eigen medewerkers of het wegblijven van buitenlandse ingeleende mensen omdat de grenzen worden gesloten. In dit geval is het goed om te weten dat wij klaar staan om u te helpen. Wij beschikken momenteel over voldoende beschikbare en geschikte medewerkers die wij snel bij u kunnen inzetten. Benader ons gerust met vragen over het tijdelijk inzetten van ons personeel.

Wij hebben de beschikking over o.a. pijpfitters en lassers voor werkplaats- en montagewerk, constructie bankwerkers en staalbouwers, monteurs en onderhoudsmonteurs WTB & E&I, instrumentatiefitters, kunststof fitters, industriële reinigers, isoleerders, voorlieden en uitvoerders.

Onze planner-recruiters en accountmanagers helpen u graag bij het invullen van uw flexibele personeelsbehoefte, of het nu gaat om 1 of meerdere mensen. Kijk voor de telefoonnummers van onze kantoren op de contactpagina.

Openingstijden tijdens de coronacrisis

Wij zijn voor onze normale dienstverlening bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en voor dringende zaken en spoedaanvragen van klanten ook buiten kantooruren via 050-5200990.

Wij zijn er voor u

Dit is voor iedereen, bedrijfsleven en arbeidskrachten, een moeilijke periode met elke dag nieuwe uitdagingen en moeilijke beslissingen. Een periode waar we op een goede manier uit kunnen komen als we behulpzaam naar elkaar zijn en ons flexibel op kunnen stellen. De medewerkers van Syntec zullen, met alle beperkingen van nu en die nog kunnen komen, voor onze klanten, medewerkers en ZZP’ers klaar staan!

Schrijf je nu in

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, rtf, ods, otf, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Vacature alert